Les mer om de tre instruktørene nedenfor

 

 

Lisbeth Rønning

Kunsterisk ansvarlig og regi, instruktør for hovedgruppa

Lisbeth er profesjonell dansekunstner, koreograf, regissør og produsent. Hun har jobbet i det frie scenekunstmiljøet i mange år med produksjoner innenfor teater, dans, opera, isballetter, revy, kor, video og TV. Rønning står bak en rekke egne kunstneriske sceneproduksjoner som blant annet:

 • Alvedronningen av Henry Purcell på Havlyst Theater/Ramme Gaard (2008) med ny oppsetning juni 2011
 • Koreografien av Unge Hamsun ved Den Norske Opera og Ballett i Oslo (2009)
 • Den kjente Operaen «La Boheme» på Agder Teater/Opera Sør (2009)
 • Regi og koreografi i Tønsberg for et stort spektakulært show med bla. Elisabeth Andreassen og flere av Norges fremste dansere, sangere, musikere samt 500 korister
 • Stormen av William Shakespeare i Tønsberg i (2006)
 • Utespelet «KRÅKA» for Agder Teater på Spangereid i juni/juli (2010)
 • Sagnet om fattigjenta fra Spangereid som ble dronning av Danmark
 • Har i en årekke satt opp ”Isballett” i Spikersuppa som en del av Oslo Lysfestival og åpningen av Narvisen – en årlig juletradisjonen for mange

Hun har høstet flotte kritikker for alle sine forestillinger hvor terningkast 5 og 6 er gjengangere. Felles for de ulike produksjonene har ofte en gjenkjennelig identitet og målsetningen hennes er å berøre og skape en total, bevegelig og scenisk helhet.

Lisbeth Rønning er utdannet ved bl.a. Den Norske Balletthøyskole i Oslo, Peary Dance School i New York og Romerike Folkehøyskole, Teaterlinjen samt Den Norske Opera Ballettskole. Hun har jobbet parallelt i hele Norge med danse og teaterprosjekter for amatører i alle alder, feks. ”FYR OG FLAMME” i Lillestrøm kullturhus 2007.

Hun gir også Workshops og foredrag i koreografi/regi og dans som for eksempel foredragsholder for ”KOM” (kreativt oppvekstmiljø) i regi av Norsk kulturskoleråd.

 

Henriette Elnes Vonen

Regiassistent og repetitør

Henriette er profesjonell musiker og musikkpedagog. Hun begynte i Trollskogen i 1995 og hadde blant annet rollen som Rockeulven i 1997.

Henriette jobber i dag som frilans musiker som oboist, og musikkpedagog. Hun er engasjert i Nittedal kommune som kulturkonsulent og jobber blant annet med sang og musikkgrupper i kulturskoletimen.

Sanginstruktør og repetitør i Trollskogen på forestillingen Robin Hood i 2004. Var engasjert og samarbeidet med Lisbeth Rønning som regiassistent og musikalsk ansvarlig på «Fyr og Flamme» i regi av Nittedal kulturskole 2007. Regi og koreografi ansvarlig pæ nyttærskonsertene til Nittedal og Hakadal janitsjar i en årrekke.

Regiansvarlig og musikalsk leder på «Jonas i jungelen» med Søndre Nittedal skolekorps 2006.

Kunstnerisk leder i Søndre Nittedal skolekorps fra 2005 – 2008 Musikalsk leder i Halden skolemusikkorps 2008 – 2012. Musikalsk leder på sommerkurs i regi av Norges musikkorps forbund for barn og ungdom i en årrekke.

Har dirigert i diverse sammenhenger med alt fra nybegynnere til voksne. Har jobbet som oboist med flere profesjonelle musikkensembler i hele landet.

Henriette er utdannet oboist og instrumentalpedagog fra Norges musikkhøgskole. Hun har også videreutdanning i orkester og korps- direksjon. Våren 2012 fullførte hun masterutdanning i utøvende musikk med obo som hovedinstrument på Barratt Due musikkinstitutt.

 

Ingerid Bø

Instruktør for juniorgruppa

Ingerid startet i trollskogen høsten 2002 og var med på trollskogens 20-års jubileumsforestilling som var Robin Hood. Her fikk hun være med å spille for dronningen. Hun spilte også fredløs i Robin Hood.

Hun har også spilt i disse forestillingene:

 • 2010 Oliver Twist (rolle: Dodger)
 • 2009 Jungelboken (rolle: Lulu som var en gribb)
 • 2008 Bugsy Malone (rolle:gangster og reporter)
 • 2007 Peter Pan (rolle: nibs en av de foreldreløse barna i gjengen til peter pan )
 • 2007 Fyr og Flamme (rolle: fyrstikk jente)
 • 2006 Grease (rolle: rektor)
 • 2005 Narnia (rolle: hovedtjenestepike i huset til professoren og gjenferd)
 • 2004 Pinocchio (rolle: trommeslager og et av barna som blir til esler.)

Ingerid var med i trollskogen til hun var ferdig på Bjertnes videregående der hun tok studiespesialisering med realfag. Deretter tok hun et år på folkehøgskole i Elverum hvor hun gikk teater. Etter det gikk hun ett år på Bjørknes for å komme inn på ingeniørstudiene som hun nå er i gang med. Har i jobbet på trollskogen siden i august 2012. Jobbet på Skytta bo og servicesenter for å spare opp penger til en 6 ukers reise til Australia, Fiji, LA og London.

Den første hovedoppsetning Ingerid var med på som instruktør var Rockeulven og de syv geitekillingene og hun jobber nå med Løvenes Konge som blir satt opp i april 2014. I tillegg var hun med på suksessen Fjøsnisser i juleknipe med Trollskogens Veteraner og juiorgruppa.